Menu

Contact

T - 074-2783350
F - 074-2783350
info@en-training.nl     

 

Beoordelings- en functuioneringsgesprekken voeren
"Geef een mens het idee dat hij bijzonder is en hij gaat bijzonder doen."

Inleiding
Je wilt graag dat je medewerkers goed presteren. Door ze de juiste feedback te geven en ze op een constructieve manier te beoordelen, kun je hen daartoe stimuleren. Beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Tijdens de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren leer je hoe je deze gesprekken op een goede manier voert. Een manier die zowel mens als organisatie recht doet.

Leerdoelen en Inhoud

  • u kent de verschillen tussen een beoordelingsgesprek en een functioneringsgesprek;
  • u hebt inzicht in de verschillende beoordelingssystemen;
  • u hebt uw luister-, vraag- en gesprekstechnieken verbeterd en weet hoe u op een positieve en constructieve manier gesprekken kunt voeren;
  • u weet hoe u structuur aanbrengt in beoordelings- en functioneringsgesprekken waardoor u op een effectieve manier zowel waardering als opbouwende kritiek kunt uitspreken;
  • u weet wat uw valkuilen zijn;
  • u weet hoe u het beste kunt reflecteren/feedback kunt geven (waaronder 360 graden feedback) en hoe u moet omgaan met weerstand.
Voor Wie?
U bent leidinggevende en hebt weinig of geen ervaring met het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. U wilt werken aan uw luister-, vraag- en gespreksvaardigheden en inzicht krijgen in de verschillende technieken. Mbo werk- en denkniveau gewenst.

Duur
2 dagdelen

Locatie
Door u op te geven

Prijs
1.185,=

Inschrijving
Voor meer informatie, inschrijven of persoonlijk advies: klik hier