Menu

Contact

T - 074-2783350
F - 074-2783350
info@en-training.nl     

 

Bijblijven is vˇˇrblijven

Willen ondernemers hun concurrentie-positie blijven waarmaken dan moeten ze bijblijven. Scholing is daarvoor een strategisch middel geworden in de concurrentiestrijd.
 


 

Links:

Informatie

Rob G. Kok is oprichter en directeur van E&T STAFF. Hij is vanaf 1976 actief als trainer en adviseur.

Gevolgde studies zijn Marketing, Psychologie, Bedrijfseconomie en Algemeen Management.
Praktijkervaring deed hij op als marketing adviseur, sales-engineer, verkoopleider en commercieel directeur.

Als manager trainingen bij 3M Nederland B.V. (een dochterbedrijf van 3M Company te St. Paul USA) gaf hij 10 jaar Verkoop , Marketing en Managementtrainingen in alle 3M verkoop groepen (30 verkoop-groepen)

Sinds 1986 geeft hij Management Marketing en Verkooptrainingen voor E&T STAFF en werkt hij als 'gasttrainer voor diverse externe opleidingsinstituten.

Werkwijze

De trainingen van E & T S T A F F zijn volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Getraind wordt op vaardigheden die direct rendement opleveren. Theoretische inleidingen zijn 'to the point' en kort. De nadruk ligt op actief trainen. Deelnemers leren de vaardigheden aan met rollenspelen. Alleen zo is het rendement van de training optimaal en zijn de resultaten direct na de training al meetbaar.

Belangrijke kenmerken van de trainingen van E&T STAFF zijn dan ook een gedegen ontwikkeltraject en het intensief oefenen van nieuwe kennis en vaardigheden tijdens de instructies en praktijksimulaties.
E&T STAFF is gespecialiseerd in vaardigheidstrainingen op het gebied van commercie, communicatie, marketing en management.